OM

RISNALUND

Avl og opdræt af Islandske heste

Charlotte Larsen


Charlotte er født og opvokset i Skagen. Hun har redet siden hun var 6 år gammel hvor hun fik sin første lille pony.  I de efterfølgende år red hun pony, og fik så senere hest på Skagen Rideskole og red en del stævner.


Nu er hendes hjerte faldet  100%  for den Islandske Hest.  Hun rider og træner vores egne heste, og deltager engang imellem til stævner når tiden tillader det.

Ved siden af at drive stutteri sammen med hendes mand Dennis, er hun skolelærer på fuldtid ansat på Brovandeskolen i Skagen. 


I sommeren 2007 fik de udstationeret hingsten Blöndal fra Isafold, og dette var startskuddet til at de fik vores deres egen hingst. Nu fylder avlsarbejdet en del i hverdagen og de håber på at kunne avle gode og smukke islændere som på sigt vil gøre sig gældende i den danske avl af islændere.

Dennis Larsen


Dennis er født og opvokset i Skagen og hans interesse for heste begyndte først  rigtigt da han sammen med Charlotte købte gården Risnalund i Tuen. Nu rider han gerne med på ture så tit han har muligheden for det.


Jeg deltager i den daglige pasning af hestene og står for vedligeholdelse af gården samt stald og ridebane.

Jeg er til dagligt fastansat fuldtid på Skivern Camping, hvor jeg  fungere som ”alt mulig mand”.

Oliver Aksel Larsen

født juni 2002.


Hans interesse for heste er ikke så stor endnu men den kommer forhåbentlig en dag. Oliver bruger det meste af sin tid på at arbejde med grafik på computere.

Emily Malou Larsen

født januar 2010


Emily elsker at hjælpe mor med hestene, og elsker at ride en tur i skoven sammen med mor. Hun giver også gerne far en hånd med det praktiske arbejde på gården.

Liva

født november 2014


Liva er vores søde golden retriever som vi fik i april 2015. Liva elsker alt selskab og nyder at rende omkring på farmen.


Luna

Født september 2018 


Luna er datter af Liva og var eneste tæve i et kuld på tre hvalpe.